Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gasbox / René Hejdmann Solo på Værftets Madmarked

17/03/2018 @ 17:00 - 18:30

Værftets Madmarked er glade for at kunne invitere til en aften med René Hejdmann fra Gasbox – Gasolin’ & Kim Larsen!

Lørdag d. 17. marts spiller Gasbox / René Hejdmann Solo på Værftets Madmarked – og det bliver en af de rigtig gode aftener med musik af Gasolin og Kim Larsen.

Der er ingen tvivl om at Kim Larsen er en af Danmarks største kunstnere og personligheder gennem tiderne. Kim Larsen har i over 40 år spillet og sunget sig ind i et stykke dansk kulturhistorie, først med Gasolin’ og siden som solist. Både den fattige mand på gaden, de kære børn, de rige, de ældre og selv dronningen kender til sangene der har udnævnt gavflaben til Danmarks Nationalskjald.

Gasbox har siden 2010 spillet flere hundrede koncerter. Efter deres medvirken i Tv-programmet ”Danmark har talent” på TV 2 hvor de nåede helt til semifinalen, har de fået god medvind på landevejen og opnået masser af succes, ikke mindst fordi forsanger og guitarist, René Hejdmann, både lyder og ligner originalen selv så man tror det er løgn.

René Hejdmann spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin’ til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til en af de største danske kunstnere nogensinde og med en af Danmarks bedste Kim Larsen sangere i front, giver de publikum en koncertoplevelse fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse, der er så tæt på den ægte vare som man kan komme.

Og dommerne i ”Danmark har talent” er ikke tvivl:

“Jeg lukkede lige øjnene et øjeblik og du var jo fuldstændig Kim Larsen – du kan jo hele hans mimik. Han lever – gud være lovet – den dag i dag, Kim. Det er meget svært ikke at forelske sig i hans sange.”
– Jarl Friis Mikkelsen

“Jeg er total rystet – jeg kunne overhovedet ikke høre forskel. Jeg synes i spiller pisse godt.” – Peter Frödin

“Jeg er imponeret, virkelig imponeret. Hold kæft hvor bliver man glad” – Nabiha


Kom og nyd en herlig aften i selskab med Gasbox / René Hejdmann Solo på Værftets Madmarked.

Entré er gratis.

Detaljer

Dato:
17/03/2018
Tidspunkt:
17:00 - 18:30

Detaljer

Dato:
17/03/2018
Tidspunkt:
17:00 - 18:30