Julemandens værksted

Advents Special 27-28-29. November

Kom til Værftets Madmarked når dørene åbnes op for 1. advents-special.

Weekenden vil være fyldt med julehygge og kreative værksteder, hvor du kan lave din egen juledekoration*. Værftets Madmarked stiller alle materialer til rådighed, så du skal kun sørge for at bringe dig selv og det bedste julehumør. 

Madmarkedet vil selvfølgeligt være åben, og der vil kunne købes gløgg og en masse andre lækkerier. 

Vi glæder os til at se jer!

Aktiviteter:

 • 1. Advents-special – Lav din egen juledekoration
 • Julemandens Værksted
 • Klippe-klistre
 • Lav din egen julegave og julepynt
 • Ønsketræet

Værkstederne er gratis* vil være åben i takt med Madmarkedets åbningstider.

*Prisen for at lave en juledekoration er 40 kr. pr.stk.

Læs mere om de forskellige aktiviteter nederst på siden

4-5-6. December

Kom og lav dit eget julepynt, når Værftets Madmarked byder ind til Julemandens Værksted. Her vil du kunne lave dit eget julepynt, eller måske en julegave til en du har kær. Enhver er velkommen, både børn og andre kreative sjæle. 

Vi sørger for alt du skal bruge, der vil være rigeligt af materiale til alle de juleaktiviteter der er planlagt, hvor de frit kan udforske din kreativitet.

Du kan blandt andet lave julehjerter, kravlenisser, brodere din egen pude og meget mere.

Vi glæder os til at se jer! 

Julemandens Værksted

 • Klippe-klistre
 • Lav din egen julegave 
 • Lav dit eget julepynt
 • Ønsketræet

Værkstederne er gratis og vil være åben i takt med Madmarkedets åbningstider

Læs mere om de forskellige aktiviteter nederst på siden

11-12-13. December

Vær med til julehygge og sjov i weekenden i uge 50, når Værftets Madmarked for tredje gang finder juletingene frem og byder velkommen til Julemandens Værksted, hvor der er plads til kreativitet og masser af råhygge for børn og kreative sjæle. 

Vi stiller alle materialerne til rådighed, du skal bare bringe dig selv og dit gode julehumør.

Aktiviteter:

Julemandens Værksted

 • Klippe klistre
 • Lav din egen julegave
 • Lav din egen julepynt
 • Ønsketræet

Værkstederne er gratis og vil være åben i takt med Madmarkedets åbningstider.

Læs mere om de forskellige aktiviteter nederst på siden

18-19-20. December

Julen står foran døren, og for fjerde gang i træk vil Værftets Madmarked byde velkommen til Julemandens Værksted. Her vil du kunne slå dig løs i kreative projekter, hvor du bl.a. kan lave julehjerter, kravlenisser, eller pynte din egen julekugle. Alle er velkommen, både børn og kreative sjæle. Vi stiller alle materialerne til rådighed, du skal bare bringe dig selv og dit bedste julehumør.

Aktiviteter:

Julemandens Værksted

 • Klippe klistre
 • Lav din egen julegave
 • Lav din egen julepynt
 • Ønsketræet

Værkstederne er gratis og vil være åben i takt med Madmarkedets åbningstider.

Læs mere om de forskellige aktiviteter nederst på siden

Julehjerter:

Flet dit eget julehjerte på Værftets Madmarked. Julemandens Værksted er klar med papir og sakse, så kom og lav dit eget julehjerte og gi´det til en du holder af. 

Julestjerner:

Vi har over 500 strimler til julestjerner klar til jer. Tør i tage chancen om at flette dem alle? 

Flet flotte julestjerner til julepynt. På Julemandens Værksted står vi klar med over 500 stjernestrimler, som venter på at blive flettet, så tag en ven og vær med til noget julehygge. 

Broder din egen pude:

Mangler du en flot pude på sofaen, eller en god gave til en ven? Så kan julemandens Værksted hjælpe dig. Lær at brodere din egen pude med farverigt garn på en vaffelvævet klud. Hvad er bedre end en håndlavet gave?

Julekugler:

Så er det tid til glitter! På Julemandens Værksted finder du mere en 3000 Rhinsten, som du kan pynte din helt egen julekugle med. Gør dette års juletræ til noget helt specielt, med din unikke julekugle, eller gi´ den i gave til en som du har kær.

Snemænd af jordnødder: 

Hvem ville have troet at en hvidmalet lille jordnød med en agenbund som hat, ville kunne give de sødeste snemænd til julepynt? 

Her på Julemandens Værksted kan du lave din egen guirlande af disse søde snemand eller hænge dem enkeltvis op hvor du har lyst. 

Rensdyr af træskiver: 

Lav de flotteste rensdyr til julepynt af træskiver på Julemandens Værksted. Alt du skal bruge er træskiver i forskellige størrelser, nogle ispinde til ben og gevir og lidt farve til ansigt og hovene.

Juleklip af mosgummi:

Kom og lav juleklip af mosgummi og perler. Vi har en masse forskellig motiver der venter på at komme op at hænge i alle former og farver. 

Pasta billedrammer:

Mangler du en billedramme til dit næste familiefoto eller kunstværket du har tegnet? 

Hos Julemandens Værksted kan du lave din egen billedramme i hvilken som helst form og størrelse. Smyk dem med forskellige slags pasta og for at give det hele lidt ekstra glans, spray det hele med guldspray og voilà – den fineste billedramme er færdig. 

Appelsiner med nelliker: 

Duften af jul kommer til at strømme gennem hele Værftets Madmarked, når vi åbner værkstedet for appelsiner med nelliker. En dekoration der ikke kun ser godt ud, men også dufter fantastisk. Både sjov for børn og voksne, der kan prøve deres kræfter i at lave flotte nellike-mønstre på appelsiner. 

Male sten: 

Mal dine egne julesten, der både fungerer som personlig gave eller flot dekoration i hjemmet. Det er kun fantasien der sætter grænser, du kan male alt fra snefnug, snemænd, juletræer, til en masse små drillenisser, som du kan gemme rundt omkring i hjemmet, eller haven. 

X