Værftets Madmarked

Værftets Madmarked har siden sin åbning i maj 2017 været et samlingspunkt for gamle såvel som unge og byder på et hav af street foodkoncepter i rustikke, maritime omgivelser.

Sæt tænderne i fish’n’chips, pizza, lækre kager, tacos, indisk mad, bløde pandekager eller noget helt syvende (vi har mere end 100 forskellige retter) og sluk tørsten i Våddokken og Hvabehar kaffebar, der byder på en stort udvalg af kolde og varme drikkevarer, kager, is og meget mere.

Tag din mor, en ven, kæresten, en kollega eller hele familien under armen og oplev sammen Værftets Madmarked, der er et hyggeligt, afslappet og oplagt sted til venskabelige møder, familiebesøg og en romantisk aften med din udkårne.

Og på Værftets Madmarked kan man mere end blot spise!
En lang række faciliteter gør det muligt at hygge sig før og efter en bid mad. Faste aktiviteter som Mad&Musik, Dansefester, Julemarkeder og meget mere sikrer, at der er sjove og sociale arrangementer, mens du i vores solrige baggård kan spille et slag petanque, panna, slippe børnene fri i legeområdet og spille en omgang stigegolf eller bordfodbold, men du forkæles med læskende drikke fra Jacobsenbaren og blide toner fra højtalerne.

Værftets Madmarked bringer nye historier til det gamle værft og med Kulturværftet og Museet for Søfart som nabo og med udsigt til Kronborg er Værftets Madmarked et oplagt sted at besøge som et naturligt led i udflugten til Helsingør.

Mission og vision

Siden åbningen i maj 2017 har Værftets Madmarked inviteret verden indenfor og skabt et mødested for beboere og turister. Et mødested, der bestræber sig på at skabe lokale arbejdspladser og bidrage til Helsingør Kommune.

Værftets Madmarked omfavner, bidrager til og viser mangfoldigheden i Helsingør Kommune ved at cementere sig som et permanent og alsidigt mødested i Nordsjællands kultur- og oplevelsescentrum, Kulturhavnen Kronborg.

Stedet hvor beboere og turister side om side spiser efter et museumsbesøg, hvor man kan få en hurtig eller langsom bid mad, hvor kollegaerne mødes over en fyraftensøl og hvor hele familien kan bruge deres tid sammen i ro og mag.

Værftets Madmarked er et mangfoldigt, men lokalt samlingsted, som bidrager til Helsingør som et bindeled imellem de bymæssige omgivelser og kulturhavnen.

Koncept

På Værftets Madmarked mødes folk rundt om langborde til hyggeligt stunder med gode madoplevelser. Både sortimentet og priserne inviterer verden indenfor – Værftets Madmarked er nemlig et sted for alle, både lokale og turister! På Værftets Madmarked bestræber vi os på at overraske og blive ved med at bringe historierne, oplevelserne og håndværket tilbage til de gamle værftshaller.

Street Soccer, stigegolf og petanque

Værftets Madmarked har meget mere end lækker mad og drikke!

På udendørsområderne kan store som små nyde hinandens selskab over et slag petanque på vores petanqueban. Udstyret til spillet kan lånes i baren i hallen.

Værftets Løbeklub

Hver søndag inviterer vi alle på en 5 km.-rute med start ved Værftets Madmarked kl. 17.00 – både den garvede motionist som den sporadiske hyggejogger.

Vi mødes i baggården ved Værftets Madmarked, og ruten på 5 km går langs havnen og Kronborg. Så der er lagt op til en smuk og hyggelig tur! Alle fremmødte løbere får udlevet en drikkebillet til Værftets Madmarkeds bar.

Når løbet er slut, mødes vi på Værftets Madmarked til en kold øl, eller hvad der er stemning for. Medlemmer af løbeklubben får udover én drikkebillet også 50% på drikkevarer hver torsdag efter endt løb.

X