Læs mere om maden på Værftets Madmarked!

Pandekage hytten

I Crepes House arbejder de på konstant at tilpasse deres pandekager til det I efterspørger. Der laves både søde og salte pandekager, vafler m.m så der er helt sikkert noget for enhver smag!

|

|

|

|

|

|

|

Arabi-food

Reem tvivlede ikke et øjeblik på, at drømmen kunne gå i opfyldelse, da hun i 2018 startede Arabi Food som resultatet af et integrationssamarbejde mellem Helsingør Kommune og Værftets Madmarked. Og hendes tiltro holder stik! Efter små 2 år med Syrisk tapas i en lånt vogn, var Reem klar til at tage næste skridt og husbonden Yusuf var ikke sen til at bakke op om Reems drøm; At opbygge et fast stade og udvide menukortet. !I foråret 2020 blev al sparsom fritid brugt på at bygge stade, finde leverandør til de helt rigtige råvarer, lave mad, smage og justerer. Resultatet kan du både dufte og smage. !De små skønne Syriske tapas du stadig kan købe, men du har nu også muligheden for at smage original Sish Kebab og friske velsmagende falafler.!Med sig i bagagen har Reem krigsoplevelser og flugt, men det smager man bestemt ikke i hendes mad. !Det er hjemmelavet varme, selvtillid og kærlighed i absolut verdensklasse!Et nyt kapitel for værftets historie er begyndt, vi glæder os til at dele det med jer.!

FT Gastrogrillen The Shack

The Shack udspringer fra Foodtruck Gasto Grillen. De har perfektioneret brisket som er en amerikansk udskæring af oksespidsbrystet. De laver deres egen rub som kødet bliver langtidsstegt med i 13 timer, så det bliver mørt som smør og smager helt himmelsk. Derudover har The Shack en dejlig flæskestegssandwich med hjemmelavet rødkål og surt.

På The Shack er både dressinger og mayonnaiser rørt fra bundet og rødkålen er hjemmesyltet – alt er tilberedt med kærlighed for råvarerne!

|

|

|

|

|

Gustoso

Hos Gustoso laves autentiske stenovnspizzaer og friske salater! Høj kvalitet og velsmag er i højsædet hos de dygtige pizzamagere, der står bag et skønt udvalg af den elskede italienske spise. Udvalget spænder bredt, så alle sultne pizzaermaver kan tilfredsstilles på bedste vis.

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Suki Ramen

Suki Ramen tilbyder et bredt udvalg af forskellige japanske retter. Her kan du finde dejlige poke bowls med tun og laks, stegte nudler eller dejlige ramen supper.

Er det den lille sult du skal have stillet kan du selvfølgelig også få forårsruller, gyoza eller sprød tangsalat.

|

|

|

|

|

|

The Fish Project

Marius & Alexandra – stuntmanden og forretningskvinden, udgør tilsammen The Fish Project. De laver noget nær den bedste fish’n’chips, vi har smagt, og den har vi tænkt os at dele med jer på Værftets Madmarked. Derudover serverer de den lækreste mixed seafood- tallerken, som får englene til at synge. Fisken er friskfanget og MSC-certificeret, og det kan smages! Kom ned og besøg The Fish Project, så I selv kan dufte og bedømme, når de serverer fish, fries og hjemmelavet tatarsovs.

|

|

|

|

|

Godfather Ribs

I ægte Godfather stil kan du her få de saftigste ribs, den sprødeste coleslaw serveret med smagfulde kartofler, samt Victors egen barbercue sauce.

|

|

|

|

|

|

|

|

Varnada

Varnada serverer lækker og autentisk indisk mad, heriblandt Butter Chicken, Tandoori Mix Grill, Naanbrød, Samosa og silkebløde mangolassi. Kom til Værftets Madmarked og nyd duften af varme krydderier, der breder sig i det gamle skibsværf.

|

|

|

|

|

|

|

|

Madam Blå

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Minato Sushi

For indehaveren, Marcin, er det at lave sushi en hobby, en lidenskab og en levevej, som Marcin udfører med høj præcision og af de bedste kvalitetsråvarer. Marcin har en lang fortid som køkkenchef i en af landets absolut bedste Sushikæder. Han er uddannet i Japan hvor han lærte, ikke bare at lave velsmagende sushi, men også japansk kultur og køkkentraditioner. I 2019 blev kriblede lysten til selvstændighed så voldsomt i Marcins krop, at han besluttede sig for at kombinerer passionen for sushi og street food. Marcin kastede en ansøgning til Værftets Madmarked afsted, blev inviteret til audition og med en stadeholderkontrakt i hånden, tog han tilbage til Japan for at få genopfrisket detaljerne og lære om de nye trends. Hos Minato laves alle saucer og ris på samme traditionelle måde som i Japan. Langt størstedelen af de råvarer der benyttes i MINATO er organiske og menukortet gemmer på både nigiri, makiruller, ebi og tempuraruller, med siders som eddermamebønner, teriyakisauce, syltet ingefær og frisklavet wasabi

MINATO er en lille fiktionsfyr fra Tokio-distriktet; MINATO er mesteren!

Rumbles

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Steff Houlberg

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Coffee World

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

X